Dřívější koncerty

Přehled všech našich koncertů v jednotlivých letech.

Rok 2017

Uvedení do života hudební série Večery S. Zlomový přímý přenos na YouTube koncertu v Českém rozhlase v Olomouci. Koncerty a festivaly, např. Na stezce korunami stromů na Lipně či Mohelnický dostavník.

Rok 2016

Opět začátek roku věnovaný natáčení CD, tentokrát ale po 22 letech. Následné tři květnové křtící koncerty alba Dej mi tvar. Turné 28 vystoupení věnovaných CD Dej mi tvar propojený s prvním velkým letním festivalovým záběrem. Živé vysílání koncertu Jak se vám líbí v Radiu Proglas.

Rok 2015

Rok sehrávání v nové sestavě. Rok objevování nových koncertních míst a prvních festivalů v našem novém období. Veřejná nahrávka koncertu v Českém rozhlasu v Českých Budějovicích. Live v České televizi. Výjimečné Nocturno na Prázdninách v Telči. Krásné koncerty u rybníků i soutěžení na Houpacím koni a na Notování.

Rok 2014

5.6. v Havlíčkové Brodě začala po půlročním zkoušení naše novodobá éra. Snový rok, ve kterém každý koncert po letitém půstu byl jak veliký dar. Vrcholem se stal výjimečný koncert k 20. výročí vydání CD ...a ticho v sobě na Malé scéně DK Metropol v Českých Budějovicích.

Rok 1995

Krásné koncerty v divadlech v Prachaticích a v Táboře, hostování na Portě, festivaly Zahrada i Folková růže a ani jiné akce nezastavily naše směřování do bodu do té doby nám neznámé osmnáctileté přestávky. Ta nastala po koncertu 15.12. na Malé scéně v Českých Budějovicích.

Rok 1994

Začátek roku jsme věnovali natáčení CD ...a ticho v sobě ve Vyšším Brodě. Následné práce na jeho realizaci ovlivnily i menší četnost koncertů. I tak jsme navštívili několik zajímavých míst a prvně jsme hostovali na Portě. Rok vygradoval Křtem CD …a ticho v sobě 22.11. v Českých Budějovicích.

Rok 1993

Rok ve znamení našeho vítězného tažení Portou až k jejímu získání za folk ve finále v Brně. Také jsme byli vítězi konkurzu Zahrady ve Strážnici, prvně jsme hráli na nádvoří zámku v Telči a co by vítězové Porty hráli na Dvoraně folk&country.

Rok 1992

Nebyl to koncertně aktivní rok. Významný byl něčím jiným. Natočili jsme SPOLEKTIV - DEMO a od června jsme hráli v šestici. Prvně jsme se tak představili na festivalu Zahrada ve Strážnici. Naše oblíbená místa a akce jsme opět rádi navštívili.

Rok 1991

V řadě koncertů zvláště v paměti uvízl poslední kolejní koncert 23.4., kdy ještě všichni byli studenti (Jarda, Martin a Melda odcházeli z koleje). Zajímavé byly také koncerty v hudebním cyklu Na návštěvě u Nezmarů.

Rok 1990

Domovskou scénou se nám stal VŠ Klub K-2 na vysokoškolských kolejích. Domovským městem České Budějovice, ale také Beroun, za který jsme v počátcích soutěžili na Portě. Rádi jsme hráli v Táboře, v Praze a kdekoli jinde. Třeba velmi často v Ostravě.

Rok 1989

Vrhli jsme se do vystupování po hlavě. Byl to velmi exponovaný rok, ve kterém jsme měli možnost se hudebně i lidsky sehrát. První koncertní šňůry, první úspěchy v soutěžích, první rozhlasová i televizní natáčení.

Rok 1988

Začali jsme zkoušet od dubna. Jelikož Jarda byl ve svém písničkářském období před Spolektivem skladatelsky plodný, materiálu jsme měli hodně. Nějaký čas jsme však museli věnovat aranžím vybraných písní, tak se první koncerty ještě hráli pod názvem Jarda Hnízdil + Spolektiv.

Podporují nás