Hudební pořady a rozhovory

návod: Prioritně je nastavený poslední právě probíhající rok. Můžete si ale vybrat rok, ve kterém byl o nás natočený rozhovor či pořad nebo zadat VŠE a mít kompletní přehled.

Hvězdy jihu 3 - ČKTV březen 2019

11. 3. 2019 24:25 min Přehrát záznam

Z březnového magazínu Českokrumlovská televize Hvězdy jihu opět vybíráme folkové okénko. Pozvání přijaly dvě dámy, písničkářka Tereza Jakobová a zpěvačka kapely The Greens Kateřina Š. Matoušková. Obě jste mohli viděl a slyšet v pátek 22. března 2019 od 19,00 na Večeru S v Divadle U Kapličky v Českých Budějovicích.

Rozhovor s Pavlem Zajícem na Večeru S v Českých Budějovicích

22. 2. 2019 8:23 min Přehrát záznam

Patronem III. ročníku hudební série Večery S koncerty v Divadle U Kapličky v Českých Budějovicích je Pavel Zajíc. Kapelník Nezmarů se ve světě profesionální muziky pohybuje více jak čtyřicet let. O svých hudebních začátcích i o současnosti, o začínajících kapelách, o Večerech S a o mnohém dalším si Pavel Zajíc před svým koncertem na Večeru S 22.2.2019 povídal se Zdeňkem Zajíčkem.

Hvězdy jihu 2 - ČKTV únor 2019

17. 2. 2018 24:51 min Přehrát záznam

Druhé Hvězdy jihu a jejich folkové okénko na ČKTV bylo opět s dvěma hosty. Jarda Hnízdil do studia pozval Lucii Roubínovou z Lakomé Barky a kapelníka Nezmarů Pavla Zajíce, patrona třetího ročníku Večerů S 2019.

Jarčounova folková hodinka č. 131, Rádio Česká Kanada

12. 2. 2019 1:00:46 min

131. díl pořadu Jarčounova folková hodinka byl věnovaný Večernímu eSu. Večerní eSo byl hudební projekt sestavený z muzikantů, kteří prošli pódiem Divadla U Kapličky v průběhu dvou ročníků Večerů S 2017 a 2018. Poslechněte si povídání o tomto projektu a poslechněte si všech 10 písní, které zazněly 14.12.2018 před pardubickou kapelou Marien.

Kulturní magazín Kavárna, Český rozhlas Č. Budějovice

20. 1. 2019 5:24 min

Večery S 2019 jdou do třetího ročníku. O pomoci mladým hudebníkům si s Pavlou Kuchtovou povídají Jarda Hnízdil a patron letošního ročníku Pavel Zajíc.

Hvězdy jihu 1 - ČKTV leden 2019

19. 1. 2019 13:43 min Přehrát záznam

Hvězdy jihu je nový hudební pořad na Českokrumlovské televizi. Honza Kirk Běhunek uvádí celý pořad, folkové okénko pak Jarda Hnízdil. V prvním díle si Jarda pozval dva milé hosty - Kamilu Máčovou a Pavla Jarčevského.

Jarčounova folková hodinka č. 125, Rádio Česká Kanada

15. 1. 2019 1:03:30 min

V úterý 15. ledna od 19,00 potřetí byla Jarčounova folková hodinka na Rádiu Česká Kanada věnována Večerům S koncerty v Divadle U Kapličky. S Pavlem Jarčevským jsme prošli šest koncertů, z "jarní" série březnový a dubný a pak všechny čtyři podzimní.