Hudební pořady a rozhovory

návod: Prioritně je nastavený poslední právě probíhající rok. Můžete si ale vybrat rok, ve kterém byl o nás natočený rozhovor či pořad nebo zadat VŠE a mít kompletní přehled.

Spolektiv v 59. Cvrlikání na TV Noe v Ostravě

19. 4. 2018 1:05:14 min Přehrát záznam

Otcem pořadu Cvrlikání byl Jiří moravský Brabec. Je nám velikou poctou, že jsme s Jirkou ještě stihli spolupracovat...
Náš koncert v pořadu Cvrlikání na TV Noe je umístěn v archivu televize. Záznam je dostupný přímo na portálu TV Noe. Omluvte technické nedostatky ve zvuku, které se prostě mezi nebem a zemí místy vyskytly.

Folková pohlazení - Spolektiv hraje a pomáhá mladým

21. 2. 2018 25:15 min

Hlavní náplní tohoto dílu Folkových pohlazení je rozhovor Víti Troníčka s Jardou Hnízdilem, kapelníkem znovuzrozené jihočeské kapely Spolektiv, která nejen že se po bezmála osmnáctileté pauze vrátila k muzicírování, ale také začala pořádat koncerty a pomáhat mladé folkové generaci.
Kompletní díl pořadu Folková pohlazení je na stránkách Českého rozhlasu.

Živák lázeňský, Lázně Bělohrad

18. 2. 2018 1:58:13 min

Jsme součástí skvělého hudebního cyklu Živák Lázeňský, který v Lázních Bělohrad společně s Láďou Stuchlíkem pořádá Mirek Ošanec. Skvěle jsme si záhráli, protože u dobrých lidí to jde velmi dobře. Bylo i adrenalinové okénko, dvě písně společně s Mirkem z jeho písničkového portfólia. Veliká radost!
Záznam koncertu byl vysílaný na Rádiu Folk 16.-22.4.2018

Muzikantskej bar, Rádio Folk

23. 1. 2018 1:47:08 min

Redaktor Michal Bulíř na Rádiu Folk s Jardou Hnízdilem vedl podrobný rozhovoru o Spolektivu ze všech možných stran. Na natáčení rozhovoru v pražské redakci rádia, která se nachází v psychiatrické léčebně v Bohnicích, bude Jarda dlouho vzpomínat. Nit na něm nebyla suchá z toho, kam svými otázkami Michal zašel.
Můžete poslech pojmout jako poslech na pokračování :-)

Kulturní magazín Kavárna, Český rozhlas Č. Budějovice

14. 1. 2018 8:18 min

Představit méně známé kapely nebo mladé začínající muzikanty. To si dal do vínku hudební cyklus Večery S, který se loni v Českých Budějovicích setkal s příznivým diváckým ohlasem. Bude proto v Divadle U Kapličky pokračovat i letos. „My říkáme, že je to folk a spřízněné žánry, což znamená paletu od folku přes country, různé vůně grassu až třeba po šanson,“ popisuje žánrové zařazení jeden z organizátorů Václav Koblenc. Více na stránkách Českého rozhlasu.