Podporují nás

Spolupráce s našimi podporovateli a partnery je pro nás velmi důležitá. Díky jejich podpoře se můžeme věnovat mnoha činnostem, které jsou spojeny s naší tvorbou. Můžeme se věnovat tvorbě nových písní, intenzívně zkoušet, koncertovat, natáčet a vydávat, můžeme realizovat hudební sérii Večery S koncerty v Divadle U Kapličky v Českých Budějovicích.

Každému našemu podporovateli a partnerovi patří náš veliký dík. Rádi Vám je na tomto místě představujeme.

Nadace ČEZ

Nadace ČEZ podpořila projekt Večery S koncerty v Divadle U Kapličky v roce 2018. Děkujeme Nadaci ČEZ za finanční příspěvek ve výši 55 000,- Kč. Ročník 2019 Nadace ČEZ podporuje opět a ve stejné finanční výši. Velmi si této pomoci vážíme.

Briklis, spol. s.r.o.

V Malšicích sídlí firma Briklis, náš první partner, která od roku 1991 vyrábí briketovací lisy pro zpracování odpadu briketováním pro tepelné využití odpadu nebo recyklaci. Lisy pracují v truhlárnách, na pilách, ve slévárnách, kovošrotech, v papírenském průmyslu a v zemědělství ve více než 30 zemích světa.

Město České Budějovice

Město České Budějovice se v roce 2018 stalo podporovatelem hudební série Večery S koncerty v Divadle U Kapličky. S hrdostí můžeme sdělit, že tento projekt je spolufinancován Statutárním městem České Budějovice.

Fazeta

Text připravujeme

Hyny

Text připravujeme

Box Club BENE

Web není uveden

Sportovní oddíl Box Club BENE se zaměřuje na jedno z nejstarších sportovních olympijských odvětví bojového sportu, na box.  O jeho osvětu, šíření a úspěchy pečlivě pečuje právě BC BENE. Vedoucí oddílu a trenér je Ing. Milan Beneš, tělocvična je ve Sporthotelu, Jiráskovo nábřeží v Českých Budějovicích.

Swietelsky

Rozsah činností stavební firmy Swietelsky doslova nezná hranic. Dálnice, silnice, mosty, budovy, sportoviště, tunely, to je jen drobný výčet míst, kde se můžete u nás s prací firmy Swietelsky takřka denně setkat. Své úspěchy si ale firma Swietelsky nenechává jen pro sebe a podporuje řadu oblastí a činností včetně té naší.

Jihočeský kraj

Jihočeský kraj je jedním z partnerů hudební série Večery S koncerty v Divadle U Kapličky v Českých Budějovicích.

Kvintas, s.r.o.

Firma Kvintas z Vysokého Mýta se od roku 1993 zaměřuje na všeobecné kovoobrábění přírubových polotovarů. Kvintas jsou schopni vyrobit atypické příruby nebo příruby s různými úpravami. Velmi speciální přírubu Kvintas vyrobil i pro Spolektiv. Díky tomu víme, co to příruba je!

Daniel Král

Daniel Král je autor mnoha našich fotografií a plakátů. Jako grafik se zásadně podílel na tvorbě tiskových materiálů alb Dej mi tvar (2016) a ...a ticho v sobě (reedice 2016). Navštivte jeho webové stránky a užívejte si jeho fotografické umění.

Country Radio

Soukromá rozhlasová stanice, založená v srpnu roku 1991 jako první stanice formátu country hudby v Evropě. Hudební stanice, která vysílá především: country, folk, hudbu 60. let, spirituál a gospel, trampskou hudbu, bluegrass, hudbu skotskou, irskou, australskou, klasický rock 'n' roll, jižanský rock a další.

Marie Pavlíčková

Web není uveden

Paní Marie Pavlíčková je náš veliký fanoušek a posluchač. Řadu let je úspěšnou podnikatelkou nejen z oblasti severní Moravy. S Maruškou nás pojí dlouholeté přátelství. Bylo a je nám ctí, že přijala roli kmotry a 25.5.2016 v Jihlavě pokřtila naše album Dej mi tvar.

Omnia Invest Group

„Bohatství je pro moudrého sluhou, pro hloupého pánem.“ (Seneca) Modrý slogan firmy, která podporuje Večery S koncerty v Divadle U Kapličky v Českých Budějovicích.

Hospůdka u Divadla

Doslova gurmánské hody můžete zažít v této restauraci. Každý den vybírají čerstvé suroviny, ze kterých připravují skvělé pokrmy včetně výjimečných specialit ze syrových mas a ryb. V Hospůdce u Divadla se nekouří, samozřejmostí je rychlá wifi.

Hospoda Stará Škola

Hospoda Stará škola je v obci Příbraz. Příbraz je díky své poloze pro nás členy Spolektivu doslova "vesničkou střediskovou". Hospoda Stará škola se díky tomu stala naším hlavním zázemím. Téměř každý víkend je naší zkušebnou a místem našich kapelních plánů.

Český rozhlas České Budějovice

Mediálním partnerem projektu Večery S koncerty v Divadle U Kapličky stal Český rozhlas v Českých Budějovicích.