Podporují nás

Spolupráce s našimi partnery je pro nás velmi důležitá. Díky jejich podpoře se můžeme věnovat mnoha činnostem, které jsou spojeny s naší tvorbou. Můžeme se věnovat tvorbě nových písní, intenzívně zkoušet, koncertovat, natáčet a vydávat.

Každému našemu partnerovi patří náš veliký dík. Rádi Vám je na tomto místě představujeme.

Daniel Král

Daniel Král je autor mnoha našich fotografií a plakátů. Jako grafik se zásadně podílel na tvorbě tiskových materiálů alb Dej mi tvar (2016) a ...a ticho v sobě (reedice 2016). Navštivte jeho webové stránky a užívejte si jeho fotografické umění.

Briklis, spol. s.r.o.

V Malšicích sídlí firma Briklis, náš první partner, která od roku 1991 vyrábí briketovací lisy pro zpracování odpadu briketováním pro tepelné využití odpadu nebo recyklaci. Lisy pracují v truhlárnách, na pilách, ve slévárnách, kovošrotech, v papírenském průmyslu a v zemědělství ve více než 30 zemích světa.

Swietelsky

Rozsah činností stavební firmy Swietelsky doslova nezná hranic. Dálnice, silnice, mosty, budovy, sportoviště, tunely, to je jen drobný výčet míst, kde se můžete u nás s prací firmy Swietelsky takřka denně setkat. Své úspěchy si ale firma Swietelsky nenechává jen pro sebe a podporuje řadu oblastí a činností včetně té naší.

Město České Budějovice

Město České Budějovice se v roce 2018 stalo podporovatelem hudební série Večery S koncerty v Divadle U Kapličky. S hrdostí můžeme sdělit, že tento projekt je spolufinancován Statutárním městem České Budějovice.

Nadace ČEZ

Nadace ČEZ se stala partnerem projektu Večery S koncerty v Divadle U Kapličky v roce 2018.

Country Radio

Soukromá rozhlasová stanice, založená v srpnu roku 1991 jako první stanice formátu country hudby v Evropě. Hudební stanice, která vysílá především: country, folk, hudbu 60. let, spirituál a gospel, trampskou hudbu, bluegrass, hudbu skotskou, irskou, australskou, klasický rock 'n' roll, jižanský rock a další.

Kvintas, s.r.o.

Firma Kvintas z Vysokého Mýta se od roku 1993 zaměřuje na všeobecné kovoobrábění přírubových polotovarů. Kvintas jsou schopni vyrobit atypické příruby nebo příruby s různými úpravami. Velmi speciální přírubu Kvintas vyrobil i pro Spolektiv. Díky tomu víme, co to příruba je!

Marie Pavlíčková

Web není uveden

Paní Marie Pavlíčková je náš veliký fanoušek a posluchač. Řadu let je úspěšnou podnikatelkou nejen z oblasti severní Moravy. S Maruškou nás pojí dlouholeté přátelství. Bylo a je nám ctí, že přijala roli kmotry a 25.5.2016 v Jihlavě pokřtila naše album Dej mi tvar.

Hospůdka u Divadla

Doslova gurmánské hody můžete zažít v této restauraci. Každý den vybírají čerstvé suroviny, ze kterých připravují skvělé pokrmy včetně výjimečných specialit ze syrových mas a ryb. V Hospůdce u Divadla se nekouří, samozřejmostí je rychlá wifi.

Jihočeský kraj

Jihočeský kraj je jedním z partnerů hudební série Večery S koncerty v Divadle U Kapličky v Českých Budějovicích.

Hospoda Stará Škola

Hospoda Stará škola je v obci Příbraz. Příbraz je díky své poloze pro nás členy Spolektivu doslova "vesničkou střediskovou". Hospoda Stará škola se díky tomu stala naším hlavním zázemím. Téměř každý víkend je naší zkušebnou a místem našich kapelních plánů.

Český rozhlas České Budějovice

Mediálním partnerem projektu Večery S koncerty v Divadle U Kapličky stal Český rozhlas v Českých Budějovicích.