Podporují nás

Spolupráce s našimi partnery je pro nás velmi důležitá. Díky jejich podpoře se můžeme věnovat mnoha činnostem, které jsou spojeny s naší tvorbou. Můžeme se věnovat tvorbě nových písní, intenzívně zkoušet, koncertovat, natáčet a vydávat.

Každému našemu partnerovi patří náš veliký dík. Rádi Vám je na tomto místě představujeme.

Daniel Král

Daniel Král je autor mnoha našich fotografií a plakátů. Jako grafik se zásadně podílel na tvorbě tiskových materiálů alb Dej mi tvar (2016) a ...a ticho v sobě (reedice 2016). Navštivte jeho webové stránky a užívejte si jeho fotografické umění.

Briklis, spol. s.r.o.

V Malšicích sídlí firma Briklis, náš první partner, která od roku 1991 vyrábí briketovací lisy pro zpracování odpadu briketováním pro tepelné využití odpadu nebo recyklaci. Lisy pracují v truhlárnách, na pilách, ve slévárnách, kovošrotech, v papírenském průmyslu a v zemědělství ve více než 30 zemích světa.

Kvintas, s.r.o.

Firma Kvintas z Vysokého Mýta se od roku 1993 zaměřuje na všeobecné kovoobrábění přírubových polotovarů. Kvintas jsou schopni vyrobit atypické příruby nebo příruby s různými úpravami. Velmi speciální přírubu Kvintas vyrobil i pro Spolektiv. Díky tomu víme, co to příruba je!

Hospůdka u Divadla

Doslova gurmánské hody můžete zažít v této restauraci. Každý den vybírají čerstvé suroviny, ze kterých připravují skvělé pokrmy včetně výjimečných specialit ze syrových mas a ryb. V Hospůdce u Divadla se nekouří, samozřejmostí je rychlá wifi.

Marie Pavlíčková

Web není uveden

Paní Marie Pavlíčková je náš veliký fanoušek a posluchač. Řadu let je úspěšnou podnikatelkou nejen z oblasti severní Moravy. S Maruškou nás pojí dlouholeté přátelství. Bylo a je nám ctí, že přijala roli kmotry a 25.5.2016 v Jihlavě pokřtila naše album Dej mi tvar.

Hospoda Stará Škola

Hospoda Stará škola je v obci Příbraz. Příbraz je díky své poloze pro nás členy Spolektivu doslova "vesničkou střediskovou". Hospoda Stará škola se díky tomu stala naším hlavním zázemím. Téměř každý víkend je naší zkušebnou a místem našich kapelních plánů.

Swietelsky

Rozsah činností stavební firmy Swietelsky doslova nezná hranic. Dálnice, silnice, mosty, budovy, sportoviště, tunely, to je jen drobný výčet míst, kde se můžete u nás s prací firmy Swietelsky takřka denně setkat. Své úspěchy si ale firma Swietelsky nenechává jen pro sebe a podporuje řadu oblastí a činností včetně té naší.

Melodie

Řadu let si českobudějovičtí muzikanti nedovedou představit bez firmy Melodie, kterou vybudoval pan Zdeněk Voříšek. Jeho pokračovatelé jsou velikou jistotou a zázemím pro veškeré muzikantské potřeby a přání. Jsou v pozadí za mnohým hudebním projektem včetně našeho alba Dej mi tvar.

Jihočeský kraj

Jihočeský kraj je jedním z partnerů hudební série Večery S koncerty v Divadle U Kapličky v Českých Budějovicích.

Podporují nás