Večery S koncerty v Divadle U Kapličky

Večery S jsou prostor pro budějovické a jihočeské kapely a písničkáře. Je jich hodně, jsou zajímaví, ale moc se o nich neví. Nově připravovaná série Večery S vás S nimi seznámí. Tak přijďte a objevujte.

Těší nás, že o nás vědí lidé okolo Porty. Těší nás, že o nás píší v ePortýru. Těší nás, že si můžete v ePortýru počíst o - Večery S koncerty v Divadle U Kapličky v Českých Budějovicích.

Video - Večery S, Český rozhlas 20. 1. 2017

Mít možnost realizovat projekt Večery S by se neobešlo bez nadšených lidí, kteří chtějí udělat něco více, než je obvyklé. Děkujeme lidem z Divadla U Kapličky za skvělé zázemí. Děkujeme technikům, kteří připravují vše tak, aby bylo dobře vidět a slyšet. Děkujeme muzikantům a divákům, kteří vytvářejí tu správnou atmosféru. Děkujeme Skupině ČEZ, partnerovi Večerů S, díky jejíž pomoci mohou mít Večery S tento rozměr.

První semestr Večerů S

První semestr Večerů S koncerty v Divadle U Kapličky v Českých Budějovicích se vydařil.

Mít možnost realizovat projekt Večery S by se neobešlo bez nadšených lidí, kteří dělají něco více, než je obvyklé.

Děkujeme lidem z Divadla U Kapličky za skvělé zázemí.

Děkujeme technikům, kteří připravují vše tak, aby bylo dobře vidět a slyšet.

Děkujeme účinkujícím a divákům, kteří vytvářejí tu správnou atmosféru.

Děkujeme našim parnerům za pomoc.

V pátek 22. září otvíráme druhý semestr.

Večery S koncerty v Divadle U Kapličky - ROČNÍK 2017

Původní plán pořádat koncerty vždy třetí pátek v měsíci jsme byli nuceni v 2. semestru upravit v září, kdy podle původního plánu by byla mezi pátým a šestým koncertem přestávka 5 týdnů a v listopadu jsme koncert zařadili na čtvrtek před státním svátkem.

Podporují nás