Večery S koncerty v Divadle U Kapličky

Večery S jsou prostor pro budějovické a jihočeské kapely a písničkáře. Je jich hodně, jsou zajímaví, ale moc se o nich neví. Nově připravovaná série Večery S vás S nimi seznámí. Tak přijďte a objevujte.

Těší nás, že o nás vědí lidé okolo Porty. Těší nás, že o nás píší v ePortýru. Těší nás, že si můžete v ePortýru počíst o - Večery S koncerty v Divadle U Kapličky v Českých Budějovicích.

Video - Večery S, Český rozhlas 20. 1. 2017

Mít možnost realizovat projekt Večery S by se neobešlo bez nadšených lidí, kteří chtějí udělat něco více, než je obvyklé. Děkujeme lidem z Divadla U Kapličky za skvělé zázemí. Děkujeme technikům, kteří připravují vše tak, aby bylo dobře vidět a slyšet. Děkujeme muzikantům a divákům, kteří vytvářejí tu správnou atmosféru. Děkujeme Skupině ČEZ, partnerovi Večerů S, díky jejíž pomoci mohou mít Večery S tento rozměr.

Večery S na rajce.net

Divadlo U Kapličky v Českých Budějovicích
12. 12. 2017 20:00 hod.

Od "nultého" koncertu po sedm dalších koncertů v letošním roce sbíráme fotografie. Je jich opravdu veliký počet. Na adrese vecerys.rajce.idnes.cz jsme připravili výběr fotek všech účinkující.

Večery S - 2. série koncertů od září 2017

Divadlo U Kapličky, Husova 622/45, České Budějovice
4. 7. 2017 10:28 hod.

Večery S jsou prostor pro budějovické a jihočeské kapely a písničkáře. Je jich hodně, jsou zajímaví, ale moc se o nich neví. Nová hudební série Večery S vás S nimi seznámí. Tak přijďte a objevujte.
Celý 1. ročník je ve své druhé polovině již před osmým závěrečným koncertem 15. prosince roku 2017.

Večery S 2017

Divadlo U Kapličky v Českých Budějovicích