Koncerty

O našich koncertech Vás budeme rádi informovat. Co všechno v roce 2017 připravujeme, přehledně najdete v této sekci.

Podívejte se: Záznam přímého přenosu z Českého rozhlasu v Olomouci 8.3.2017

Připojené obrázky si můžete zvětšit kliknutím myši.

Volarské slavnosti dřeva

Vystoupení Spolektivu ve Volarech proběhne v rámci Slavností dřeva. Je to velkolepá dvoudenní akce s historickými řemesly, lidovým trhem a tradičním šumavským bálem pod širým nebem. Letos se ve Volarech uskuteční 19. a 20. srpna. Celý program slavostí.

Brodské kulturní léto v zahradě Panského domu

Další z našich letních koncertů, tentokrát až u hranic se Slovenskem. V zahradě Panského domu zahrajeme kompletní koncert písní, které vznikly v poslední době i v době dřívější. Více zde.

Festival Na vodě

Festival Na vodě je multižánrový festival, vznikl z původní křesťanské akce. Kromě hudební části jsou každoročně k vidění také videoklipy, dokumenty, vodní balety, fontány a závěrečný ohňostroj. Od roku 2007 putuje každoročně výtěžek festivalu na misijní účely do chudých zemí třetího světa. Program.

Mohelnický Dostavník

Naše závěrečné vystoupení o prázdninách bude na scéně Radia Proglas v rámci 42. ročníku Mohelnického Dostavníku. Toto tradiční letní prázdninové festivalové finále bude poprvé s naší účastí.

Celý program v Mohelnici.

den čas místo
 9. 9. 18,30 Chrudimský zvonek - program